Virtual Reality BHV: BHVR 12 oktober

Veilig werkt beter

Veilig werkt beter

De wet verplicht u om veilig te werken en zo ongelukken te voorkomen. Maar veilig werken is meer dan voorkomen. Als u veilig werkt, werkt u beter. Productiever. Leuker. Wie veiligheid voorop stelt, staat vooraan. Bedrijfsveiligheid is verplicht, maar moet daarom niet vervelend zijn. Wij maken veiligheid leuk en interessant door het u zo realistisch mogelijk te laten beleven. Zo leert u leuker, onthoud u het beter en gaat veiligheid leven. En dat maakt dat veilig werken beter werkt. 
 
Virtual Reality BHV: BHVR 
In de Schouten Toren traint u gevaarlijke situaties zonder enig risico. Denk aan branden blussen, deur procedures en gerichte scenariotrainingen aanpasbaar aan elk gebouw en elke omgeving. Train realistische scenario's, krijg live feedback en support en ontvang onmiddellijk data-inzicht. Niet alleen is dit de nieuwste en leukste manier van trainen, via de virtuele training besparen we samen ook nog zo'n 150.000 kg CO2 per jaar!
 
Interesse in een demo?
Samen met B&V leert u bedrijfshulpverlening om het nooit meer te vergeten. Daar zorgen we voor door de opleiding op uw praktijk af te stemmen en het net als in het echt te beleven. Een praktische cursus in bedrijfsveiligheid. Op donderdag 12 oktober heeft u de mogelijkheid om aan deze demo deel te nemen. Per sessie kunnen maximaal 12 mensen deelnemen, dus wees snel met uw aanmelding want vol = vol
 
Het programma:
09:00 - 10.30 uur  Demo 1
11.00 - 12.30 uur  Demo 2
13.30 - 15.00 uur  Demo 3
 
Datum: 12 oktober 2023 
Locatie: De Schouten Toren, Rivium Quadrant 81, 2909 LC  Capelle aan den IJssel (gratis parkeren op het parkeerdek)
  

Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen op deze unieke virtual reality training op het gebied van veiligheid.

 

 

Aanmelden